UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Bublinky, kapsle, rámečky

Multifunkční tester 3 funkce v 1 přístroji


Náhled - Multifunkční tester 3 funkce v 1 přístroji

Cena včetně DPH 734 Kč





SPECIFIKACE

Ideální pro kontrolu mincí, známek, bankovek (např. fluorescenční ochranné prvky), kreditních karet atd.. Ideální pro hobby nebo podnikání. Díky výkonné horní UV-zářivce 9 W (2G7 9W) jsou i při denním světle viditelná fluorescenční barevná vlákna, reagující na ultrafialové světlo. Spodním, bílým světlem je možné rozeznávat vodoznak (lampa 4W). Integrovaná lupa s 2x zvětšením. Napájecí napětí 220–240 V. Černý, plastový kryt. Vnější rozměry: 200 x 120 x 160 mm.

Multifunkční tester 3 funkce v 1 přístroji


Cena včetně DPH 734 Kč

Ideální pro kontrolu mincí, známek, banmetalek (např. fluorescenční ochranné prvky), kreditních karet atd.. Ideální pro hobby nebo podnikání. Díky výkonné horní UV-zářivce 9 W (2G7 9W) jsou i při denním světle viditelná fluorescenční barevná vlákna, reagující na ultrafialové světlo. Spodním, bílým světlem je možné rozeznávat vodoznak (lampa 4W). Integrovaná lupa s 2x zvětšením. Napájecí napětí 220–240 V. Černý, plastový kryt. Vnější sizey: 200 x 120 x 160 mm.

Objednávkový kód: 340357
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...