UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Optika

LED víceúčelová lupa TWIST 3x


Náhled - LED víceúčelová lupa TWIST 3x





SPECIFIKACE

Víceúčelová lupa s 3násobným zvětšením. Čočka z akrylového skla, rozměry: 80 x 53 mm. Díky plynulému kloubu lze čočku flexibilně nastavit, čímž lze pak lupu používat buď jako stolní lupu a nebo jako ruční lupu. Vytažením a sklopením čočky se z lupy stane stojánková lupa pro zkoumání objektů shora. Pomocí dodaného pásku s přestavitelnou délkou lze lupu používat jako závěsnou lupu. Za tímto účelem si přiložte pásek kolem krku, čočku vyklopte v pravém úhlu a rameno s háčkem zavěste do pásku. Černý plastový kryt. Se 2 bílými LED. Včet. 3 knoflíkových baterií AG10 / LR54. Vnější formát: 126 x 85 x 15 mm.

LED víceúčelová lupa TWIST 3x


Víceúčelová lupa s 3násobným zvětšením. Čočka z akrylového skla, sizey: 80 x 53 mm. Díky plynulému kloubu lze čočku flexibilně nastavit, čímž lze pak lupu používat buď jako stolní lupu a nebo jako ruční lupu. Vytažením a sklopením čočky se z lupy stane stojánmetalá lupa pro zkoumání objektů shora. Pomocí dodaného pásku s přestavitelnou délkou lze lupu používat jako závěsnou lupu. Za tímto účelem si přiložte pásek kolem krku, čočku vyklopte v pravém úhlu a rameno s háčkem zavěste do pásku. Černý plastový kryt. Se 2 bílými LED. Včet. 3 knoflímetalých baterií AG10 / LR54. Vnější formát: 126 x 85 x 15 mm.

Objednávkový kód: 356625
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...