UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Bublinky, kapsle, rámečky

Kapesní UV svítilna L83


Náhled - Kapesní UV svítilna L83

Cena včetně DPH 412 Kč





SPECIFIKACE

Robustní a praktická kapesní svítilna se 2 funkcemi: UV-světlo a bílé světlo! Šest UV-LED s vlnovou délkou 365 nm (dlouhovlnné) lze použít jak ve světlém prostředí, tak i za denního světla. Různé možnosti použití, např. ke stanovení fluorescence u peněžní bankovky, známek, minerálů a zkaměnělin, ke kontrole kreditní karty a řidičských průkazů, k vizualizaci UV-fluorescentních barev, jakož i ke kontrole hygieny. Díky deseti silným, bílým LED je kapesní svítilna ideálním průvodcem při rekreačních aktivitách, jako např. rybaření, lezení, stanování, geocaching atd. S úchytnou smyčkou, s kovovým krytem, provozovaná na baterie (3x AAA, nejsou v rozsahu dodávky). Délka: 125 mm.

Kapesní UV svítilna L83


Cena včetně DPH 412 Kč

Robustní a praktická kapesní svítilna se 2 funkcemi: UV-světlo a bílé světlo! Šest UV-LED s vlnovou délkou 365 nm (dlouhovlnné) lze použít jak ve světlém prostředí, tak i za denního světla. Různé možnosti použití, např. ke stanovení fluorescence u peněžní banmetalky, známek, minerálů a zkaměnělin, ke kontrole kreditní karty a řidičských průkazů, k vizualizaci UV-fluorescentních barev, jakož i ke kontrole hygieny. Díky deseti silným, bílým LED je kapesní svítilna ideálním průvodcem při rekreačních aktivitách, jako např. rybaření, lezení, stanování, geocaching atd. S úchytnou smyčkou, s metalovým krytem, provozovaná na baterie (3x AAA, nejsou v rozsahu dodávky). Délka: 125 mm.

Objednávkový kód: 349388
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...