UPOZORNĚNÍ: 6. 1. nefixujeme cenu zlata (státní svátek v Rakousku). Pražská prodejna do 11.1. uzavřena – kontaktujte nás na centrále 800 222 800.
Mapa Sběratelské potřeby firmy Leuchtturm Sběratel

Album pro geocoiny


Náhled - Album pro geocoiny

Cena včetně DPH 515 Kč





SPECIFIKACE

Kompletní album s 5 NUMIS-fóliemi (obj. kód 330 456) k bezpečnému a reprezentativnímu uschování 30 geocoinů a TBs (Travel-Bugs) s poloměrem až 55 mm. Album lze rozšířit a poskytuje místo pro celkem až 15 NUMIS-fólií. Ve velkém sortimentu LEUCHTTURM fólií naleznete vedle výše uvedených fólií, také fólie pro menší či větší coiny a TB (např. do poloměru až 34, 44 nebo 66 mm), jakož i bílé a černé vložené listy k optickému oddělení sběratelkých objektů. Album včet. listu k vytvoření vlastního obsahu. Barevný, laminovaný svazek je robustní a lze jej vlhce otřít, proto je rovněž ideálním společníkrm pro každý event. S 4-kroužkovou mechanikou s rovnými třmeny. Vnější rozměry: 230 x 210 x 45 mm (NUMIS).

Album pro geocoiny


Cena včetně DPH 515 Kč

Kompletní album s 5 NUMIS-fóliemi (obj. kód 330 456) k bezpečnému a reprezentativnímu uschování 30 geocoinů a TBs (Travel-Bugs) s poloměrem až 55 mm. Album lze rozšířit a poskytuje místo pro total až 15 NUMIS-fólií. Ve velkém sortimentu LEUCHTTURM fólií naleznete vedle výše uvedených fólií, také fólie pro menší či větší coiny a TB (např. do poloměru až 34, 44 nebo 66 mm), jakož i bílé a černé vložené listy k optickému oddělení sběratelkých objektů. Album včet. listu k vytvoření vlastního obsahu. Barevný, laminovaný svazek je robustní a lze jej vlhce otřít, proto je rovněž ideálním společníkrm pro každý event. S 4-kroužmetalou mechanikou s rovnými třmeny. Vnější sizey: 230 x 210 x 45 mm (NUMIS).

Objednávkový kód: 358044
Zlatemince.cz - Investiční zlato. Zlaté investiční mince. Zlaté investiční slitky. Stříbrné mince. Limitované ražby a medaile Pražské mincovny, České mincovny a Mincovny Kremnica, mince ČNB a NBS. ©2003-2024 Zlaté mince - Numismatika. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů a fotografií je bez písemného souhlasu zakázáno.

RESPEKTUJEME VAŠE SOUKROMÍ.

Tyto stránky upravujeme pro vaše individuální požadavky pomocí cookies. Jsou bezpečné, bezplatné a umožňují nám 'ladit' tyto stránky a nabízet ve slevě zboží dle vašich osobních preferencí. K jejich použití je vyžadován váš souhlas. Více podrobností se dozvíte na stránce cookies ...